Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

Μαθήματα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας στην Α.Σ.Κ.Τ.

Μαθήματα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας στην Α.Σ.Κ.Τ.

Δωρεάν Πρόγραμμα Εκμάθησης Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στην Α.Σ.Κ.Τ.

 

Η Μονάδα Προσβασιμότητας του Γ.Δ. του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (Επίπεδο 1) για φοιτητές της Σχολής.

Το μάθημα θα διδάσκεται κάθε Τρίτη 5-7 μ.μ. στην Αίθουσα του Γυμνού Νυκτός. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει και τα δύο εξάμηνα του 2015-16 και θα υλοποιηθεί από τον πιστοποιημένο κωφό δάσκαλο, κο Νίκο Ίσαρη, εξειδικευμένο στη διδακτική της Ε.Ν.Γ. Στο τέλος του προγράμματος, θα δοθεί στους φοιτητές βεβαίωση παρακολούθησης.

Η έναρξη των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου θα γίνει την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται καθημερινά 12:00 - 14:00 από Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 έως και την έναρξη των μαθημάτων στο γραφείο της Μονάδας Ακαδημαϊκής Στήριξης και Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία (Πειραιώς, κάτω από τη σκάλα που οδηγεί στο κυλικείο). Για την επιλογή των φοιτητών θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων μέχρι τη συμπλήρωση 20 θέσεων.  Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός από προπτυχιακούς φοιτητές θα γίνονται δεκτοί, μεταπτυχιακοί, απόφοιτοι, διδάσκοντες και διοικητικοί της Α.Σ.Κ.Τ.

Το πρόγραμμα χρηματοδότησε η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Συντονισμός Προγράμματος: Ουρανία Αναστασιάδου

επιστροφή