Τετάρτη 21 Απριλίου 2021
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

Διαδρομή: Αρχική Σελίδα »

Δημιουργία καταλόγου εν δυνάμει χρηστών (των εν ενεργεία φοιτητών) του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών

Προκειμένου να ενημερώνονται, οι εν δυνάμει εμπλεκόμενοι χρήστες του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, παρακαλούνται ΜΟΝΟ οι εν ενεργεία φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών καθώς και του Τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης, που επιθυμούν να λάμβάνουν σχετικές ειδοποιήσεις, να στείλουν e-mail (από την προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση)
στο nhnikoloutsos@asfa.gr
με τίτλο "ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΓΠΑ"
και με το εξής περιεχόμενο:
 
Ονοματεπώνυμο
Τμήμα: ΤΕΤ / ΤΘΙΣΤΕ (επιλέγετε το τμήμα που σας αφορά)
Τομέας (μόνο για φοιτητές ΤΕΤ):
Έτος 1ης εγγραφής:
Αριθμός Μητρώου Φοιτητή:
 
Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης
 

Πρακτική άσκηση φοιτητών εικαστικού τμήματος ΑΣΚΤ

Πρακτική άσκηση φοιτητών εικαστικού τμήματος ΑΣΚΤ

Ο τρόπος σύνδεσης της θεωρίας, η οποία μελετάται κατά τη σπουδαστική περίοδο των φοιτητών και η πρακτική εφαρμογή της γνώσης που απέκτησαν με  τη βιωματική προσέγγιση των στοιχείων και των γνωρισμάτων που χαρακτηρίζουν το αντικείμενο της σπουδής τους, χαρακτηρίζει την πρακτική άσκηση. 

Η πραγμάτωση δηλαδή της γνώσης στο χρονικό πλαίσιο και τις συνθήκες του πεδίου που την αφορά. Ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά σημαντική. 

περισσότερα
επιστροφή

Πρακτική Άσκηση σε μονάδες επανένταξης και αποκατάστασης

Πρακτική Άσκηση σε μονάδες επανένταξης και αποκατάστασης

Α. Θεραπευτικές κοινότητες που αφορούν την θεραπεία εξαρτημένων ατόμων

Ενδεικτικά αναφέρουμε: ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), Ιθάκη, OKANA, Παρέμβαση, Διάβαση, Στροφή, 18 Άνω

Β. Μονάδες αποκατάστασης και επανένταξης ατόμων με ειδικές ανάγκες, ψυχικά ή άλλα προβλήματα και σωφρονιστικά καταστήματα ανηλίκων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε: Νοσοκομείο Γ. Γεννηματά, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ)  - μέσω των προγραμμάτων εργοθεραπείας που υποστηρίζουν, Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (ΕΙΚ)

περισσότερα
επιστροφή

Πρακτική Άσκηση σε επαγγελματικούς χώρους εφαρμοσμένων τεχνών

Πρακτική Άσκηση σε επαγγελματικούς χώρους εφαρμοσμένων τεχνών

Σκηνογραφία σε θέατρο.

Οι τελειόφοιτοι του Εργαστηρίου Σκηνογραφίας της ΑΣΚΤ για να αποκτήσουν την εμπειρία πραγματικών συνθηκών στη διαδικασία οργάνωσης δημιουργικού σχεδιασμού και κατασκευής σκηνικών θα εργασθούν σε θεατρικές παραγωγές ως βοηθοί σκηνογράφοι (κατασκευή μακέτας, εύρεση υλικών, κατασκευή σκηνικών αντικειμένων και συνολικού σκηνικού).

Θα έχουν έτσι την ευκαιρία να προσεγγίσουν εκ του σύνεγγυς τον πολύπλευρο χώρο του θεάματος, να μυηθούν στα μυστικά του και να δοκιμάσουν τις δικές τους δημιουργικές ικανότητες και γνώσεις   εφαρμόζοντάς τις  στην πράξη, σε μια πραγματική καλλιτεχνική παραγωγή.

περισσότερα
επιστροφή