Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟ.Κ.Ε. ΑΣΚΤ

ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2014-2015 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ Κ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2014-15 "ΤΕΧΝΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ & Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ"

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2014-15 ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΤΕΧΝΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ κος ΣΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

 


περισσότερα

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για τη «Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ)» την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

 

 

Open file GR.jpg

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Σας προσκαλούμε σε ενημερωτική εκδήλωση για τη

«Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ)»,

την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014και ώρα 18.00,

στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας INNOVATHENS,

στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών

και δράσεων του έργου, ενώ η ομάδα υποστήριξης της Θερμοκοιτίδας θα παρέχει πληροφορίες και οδηγίες για τη συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή

της αίτησης ένταξης στη ΘΕΑ.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Παρακαλούμε να στείλετε συμπληρωμένο το συνημμένο δελτίο συμμετοχής

(fax : 211 1036902, e-mail : info@theathensincube.gr). Για περισσότερες πληροφορίες: 211 1036900-01.

 

Πρόσβαση:Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21, Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο».

Δωρεάν μαθήματα Ρώσικης Γλώσσας από τον Σύνδεσμο Ελληνίδων Επιστημόνων

Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων  (ΣΕΕ) ( http://www.see1924.gr/portal/index.php?lang=el ) θα οργανώσει τον Οκτώβριο 2014, νέα τμήματα για δωρεάν εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας.

Τα μαθήματα θα γίνονται ένα δίωρο την εβδομάδα, πρωινές και απογευματινές ώρες, στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων  (ΣΕΕ), (Βουλής 44Α, 1ος όροφος, Πλατεία Συντάγματος) και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2015.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό e-mail στο info@see1924.gr για να λάβουν γραπτώς αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και την σχετική αίτηση.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θερμοκοιτίδα Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων στο Δήμο Αθηναίων

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου «Θερμοκοιτίδα Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων στο Δήμο Αθηναίων» (Θ.Ε.Α.), το οποίο αφορά στη δημιουργία και λειτουργία θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας, όπου θα φιλοξενηθούν νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), για χρονικό διάστημα έως 18 μηνών. Η δράση εντάσσεται στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο Αθήνα», που υλοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων.

Σκοπός του ΕΒΕΑ είναι μέσω της «Θ.Ε.Α.» να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων για την υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων στην Αθήνα. Η «Θ.Ε.Α.» απευθύνεται σε ανθρώπους με καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίοι με τη σωστή και εξειδικευμένη υποστήριξη από ειδικούς στα πρώτα τους βήματα, θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν τις ιδέες τους σε μια νέα δυναμική επιχείρηση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:  

ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Κεφαλληνίας 45 & Κομνά Τράκα

112 57 Αθήνα

Τηλ: 211 1036900-01

Φαξ: 211 1036902

 

http://www.theathensincube.gr/

 

Πληροφορίες 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών «Τέχνη, δίκαιο και Οικονομία» στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στο αντικείμενο «Τέχνη, Δίκαιο και Οικονομία» (Master of Arts in Art, Law and Economy) για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Η διδασκαλία των μαθημάτων του Π.Μ.Σ. γίνεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.
Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) είναι ο καθηγητής Νομικής κ. Αθανάσιος Γ. Καΐσης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Οι διδάσκοντες προέρχονται και από πανεπιστήμια της αλλοδαπής.
 
Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο παραπάνω Π.Μ.Σ. οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) μετά από κύκλο σπουδών, ο οποίος περιλαμβάνει την παρακολούθηση  μεταπτυχιακών μαθημάτων δύο διδακτικών εξαμήνων καθώς και την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας.

Στo Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι Νομικών, Πολιτικών και Οικονομικών Τμημάτων/Σχολών, Ιστορίας της Τέχνης, Φιλοσοφικών Σχολών, Πανεπιστημίων της ημεδαπής ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3391/2005, άρθρο 4 παρ. 2, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 2 του αρ. 18 του ν. 3577/2007
To Π.Μ.Σ. «Τέχνη, Δίκαιο και Οικονομία» (Master of Arts in Art, Law and   Economy) έχει ως αντικείμενο την παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου στο δίκαιο, την τέχνη και την οικονομία με σκοπό να διερευνηθεί και να εμπεδωθεί η λειτουργική αλληλεξάρτηση τέχνης – δικαίου – οικονομίας.

Η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας και τη συνάφεια του γνωστικού αντικειμένου των προπτυχιακών σπουδών κάθε υποψήφιου με το επιστημονικό πεδίο του Π.Μ.Σ., το βαθμό του διπλώματος ή πτυχίου, την επίδοση στη διπλωματική εργασία και σε προπτυχιακά μαθήματα συναφή με το Π.Μ.Σ., την πιστοποιημένη άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, το βιογραφικό σημείωμα του υποψήφιου και τις συστατικές επιστολές.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2014,(ή μέχρι την κάλυψη των θέσεων) στη Γραμματεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.:
• Αίτηση σε ειδικό έντυπο που αναρτάται στην ιστοσελίδα της Σχολής (www.hum.ihu.edu.gr)
• Επικυρωμένο αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου(oι ενδιαφερόμενοι που αναμένουν να ολοκληρώσουν τις βασικές σπουδές τους έως το Σεπτέμβριο μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μόνο με την ως τώρα αναλυτική τους βαθμολογία) 
• Επικυρωμένο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας
• Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
• Πιστοποίηση γνώσης της αγγλικής γλώσσας του επιπέδου Γ2/C2 ( άριστη γνώση)
• Δύο συστατικές επιστολές
• Δύο φωτογραφίες

Πρόσθετες  πληροφορίες  παρέχονται  από  τη  Γραμματεία  και την Programme Μanager της Σχολής  του  ΔΙ.ΠΑ.Ε.   (τηλ. 2310– 807529, 807527  και 807525).

http://www.ihu.edu.gr/legal/index.php/en/ma-in-art-law-and-economy

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΜΟΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΝ/ΝΟ ΣΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/7/2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΚΕ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Πληροφορική & Πολυμέσα” στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών

Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

“Πληροφορική & Πολυμέσα”

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

Στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης λειτουργεί, από το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, θεσμοθετημένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ).

Στόχος του Π.Μ.Σ είναι η απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε) στην «Πληροφορική & Πολυμέσα»

 Η διάρκεια σπουδών για την απόκτηση του Μ.Δ.Ε είναι τουλάχιστον τρία εξάμηνα.

Το παρόν Π.Μ.Σ απευθύνεται κυρίως σε Πτυχιούχους Τμημάτων Πληροφορικής, Τμημάτων Μηχανικών Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή αντίστοιχων και ισότιμων τμημάτων της ημεδαπής και των ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

 

Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν έως την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014  στην Γραμματεία του Μ.Π.Σ  πλήρη Φάκελο Υποψηφιότητας ο οποίος θα πρέπει να περιέχει επί ποινή αποκλεισμού, όλα τα δικαιολογητικά που μπορείτε να βρείτε στα συννημένα αρχεία  

Αίτηση

Προκήρυξη

Προσόντα

 

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ- ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.Κ.Τ.

Συνεχίζονται τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ΜΟ.Κ.Ε. της Α.Σ.Κ.Τ και έχουν ως στόχο να δώσουν στους σπουδαστές πληροφορίες - εργαλεία - τρόπους προώθησης, προστασίας, επικοινωνίας της τέχνης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας σύμφωνα με τους όρους και τις ανάγκες-απαιτήσεις της σύχρονης εποχής και αγοράς.

Συγκεκριμένα προσφέρονται τρία (3) ακόμα σεμινάρια που θα συνεχιστούν και στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος:

1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ MARKETING & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (διδάσκει η ΛΗΔΑ ΤΣΕΝΕ) , (ανακοίνωση)

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (διδάσκει η ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ) (ανακοίνωση)

3. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ & ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΟΥ (διδάσκει η ΛΗΔΑ ΤΣΕΝΕ) (ανακοίνωση)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟ.Κ.Ε. ΑΣΚΤ

Ο οικονομολόγος-ερευνητής Ζούνης Θεοκλής-Πέτρος θα παρουσιάσει σε 2 τετράωρες συναντήσεις σε φοιτητές κ απόφοιτους της ΑΣΚΤ σεμινάριο για το ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

Συμμετοχές στο Γραφείο ΜΟΚΕ ΑΣΚΤ Πατησίων 42, κα εύη κάρμα, 2103897123 και στο evi@asfa.gr

Λεπτομέρειες για το σεμινάριο στη σχετική ανακοίνωση.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ- 2014

ΟΚΤΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΜΟ.Κ.Ε. ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1.ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

2.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

3.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

4.MENTORING

5.MARKETING

6.ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΑΣ

7.ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΙΡΑΜ.ΕΚΘΕΣΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

8.ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΟΥ

 

ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΟ.Κ.Ε.

 

ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17-22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ κο ΝΤ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ

 

 

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και επισήμως τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση dasta.asfa.gr.

περισσότερα

Ρόλος της Δ.Α.ΣΤΑ.

Ρόλος της Δ.Α.ΣΤΑ.

Η δομή αυτή αποτελεί ενέργεια συνένωσης, μετεξέλιξης και εξορθολογισμού των δομών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, που αφορούν στη σταδιοδρομία των φοιτητών τους και τη σύνδεση των Ιδρυμάτων με την αγορά εργασίας.

Ο ρόλος της Δ.Α.ΣΤΑ. είναι να: 

  • συλλαμβάνει και να αναπτύσσει τη στρατηγική του Ιδρύματος με στόχο τη σύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας.
  • μεριμνά για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης και συντονισμένης προσέγγισης των επιμέρους δομών και πολιτικών του Ιδρύματος που αφορούν στην επαγγελματική αποκατάσταση.
  • εισηγείται προς τα αρμόδια όργανα του Ιδρύματος και υλοποιεί τις σχετικές αποφάσεις, σε συνεργασία πάντοτε με τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες υπηρεσίες.
περισσότερα