Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

  

 

 

 

  

Διαδραστική Ξενάγηση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα στην Έκθεση “Βίντεο - Πορτραίτα” του Ρόμπερτ Ουίλσον

Διαδραστική Ξενάγηση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα στην Έκθεση “Βίντεο - Πορτραίτα” του Ρόμπερτ Ουίλσον

 

Διαδραστική Ξενάγηση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα


στην Έκθεση “Βίντεο - Πορτραίτα” του Ρόμπερτ Ουίλσον

 

Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 10:00 το πρωί

Ελεύθερη είσοδος

 

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ
ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ
Λεωφόρος Συγγρού 107-109

(Συνάντηση στην είσοδο της Στέγης στις 9:45 π.μ.)

 

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών οργανώνει την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 10:00 π.μ. διαδραστική ξενάγηση στην ελληνική νοηματική γλώσσα στην έκθεση “Βίντεο - Πορτραίτα” του Ρόμπερτ Ουίλσον με ελεύθερη είσοδο.

 

www.sgt.gr/gr/programme/event/898

 

Η ξενάγηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση με τη Μονάδα Ακαδημαϊκής Στήριξης και Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Απευθύνεται στους κωφούς φοιτητές και αποφοίτους της Α.Σ.Κ.Τ. και σε όλα τα μέλη της κοινότητας των κωφών/βαρηκόων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.


Η ξενάγηση θα γίνει από την κ. Μυρτώ Λάβδα, υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την κ. Ουρανία Αναστασιάδου, υπεύθυνη της Μονάδας Α.Σ.Π.Φ.μεΑ. της Α.Σ.Κ.Τ.

 

Ξενάγηση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα
στην έκθεση “Βίντεο - Πορτραίτα” του Ρόμπερτ Ουίλσον

Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 10:00 π.μ.

Ελεύθερη είσοδος

 

Πληροφορίες

Μυρτώ Λάβδα: education@sgt.gr

Ουρανία Αναστασιάδου: anasta@otenet.gr

 

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ
ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ
Λεωφόρος Συγγρού 107-109
117 45 Αθήνα
τηλ.: 213 0 178000

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών βρίσκεται στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Συγγρού, δίπλα από το κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής και απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ

 

Με λεωφορείο ή τρόλλεϋ:
Κατεβείτε στη στάση Πάντειος. Αν έρχεστε από τα νότια προάστια, δηλαδή βρίσκεστε στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού (κατεύθυνση προς κέντρο), η στάση (Πάντειος) βρίσκεται σε απόσταση 10 μέτρων από το κτίριο της Στέγης. Αν έρχεστε από το κέντρο ή από το σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, χρησιμοποιήστε την υπόγεια διάβαση πεζών που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο του Παντείου Πανεπιστημίου για να βρεθείτε στο απέναντι ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού.

 

Με το μετρό:
Ακολουθώντας την κόκκινη γραμμή (Γραμμή 2: Άγιος Αντώνιος-Άγιος Δημήτριος) κατεβαίνετε στη στάση Συγγρού-Φιξ. Χρησιμοποιήστε τις ταμπέλες με την ένδειξη «έξοδος προς Συγγρού/Δράκου» για να βγείτε στη Λεωφόρο Συγγρού. Από εκεί μπορείτε να πάρετε λεωφορείο ή τρόλλεϋ για 4 στάσεις (η στάση βρίσκεται μπροστά από τις σκάλες εξόδου από το μετρό, επί της Λεωφόρου Συγγρού) ή αν έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας κατηφορίστε με τα πόδια τη Συγγρού μέχρι το Πάντειο (περίπου 12’) και περάστε απέναντι διασχίζοντας την υπόγεια διάβαση.

Με ΙΧ:

Η περιοχή γύρω από τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών είναι πυκνοκατοικημένη και αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει να βρείτε θέση parking, ιδιαίτερα το βράδυ ή τα Σαββατοκύριακα.
Εντός του κτιρίου της Στέγης λειτουργούν υπόγειοι χώροι στάθμευσης χωρητικότητας περίπου 200 θέσεων. Σε όλα τα επίπεδα έχουν προβλεφθεί δίπλα στους ανελκυστήρες θέσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα. 

επιστροφή