Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ
Διαδρομή: Αρχική Σελίδα » Νέα »

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών να ενημερωθούν

για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποτροφίας

για την κάλυψη δαπανών της εκπονηθείσας διπλωματικής εργασίας

για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 εδώ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΤ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ξεκινά

πρόγραμμα επιμόρφωσης ενηλίκων στη φωτογραφία.

 

Το πρόγραμμα στελεχώνεται από μια ομάδα διδασκόντων της ΑΣΚΤ και εξωτερικών συνεργατών τους

με σπουδές, πολυετή διδακτική εμπειρία και ερευνητικά ενδιαφέροντα

πάνω στη θεωρία και την πρακτική της φωτογραφίας.

Εγγύηση για την ποιότητα της κατάρτισης που θα προσφέρεται

αποτελούν οι προσωπικές πορείες των συντελεστών και η ιστορία της ΑΣΚT,

μια ιστορία που ουσιαστικά ταυτίζεται με την ιστορία της νεοελληνικής τέχνης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Εκδήλωση για την κοινωνική επιχειρηματικότητα από το Impact Hub Athens

Την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 το Impact Hub Athens διοργανώνει το “Discover Impact”, μία εκδήλωση για την κοινωνική επιχειρηματικότητα.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες 

Διαγωνισμός Pitching «The Squeeze», την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, από τις 18:00 έως τις 21:00, από το Orange Grove, στο πλαίσιο των δράσεων της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας

Το Orange Grove είναι χώρος εργασίας και συνεργασίας και δίκτυο για την κοινότητα των νέων επιχειρηματιών στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ολλανδίας στην Αθήνα, σε συνεργασία με ολλανδικές και ελληνικές επιχειρήσεις και Πανεπιστήμια, για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Την  Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, από τις 18:00 έως τις 21:00, θα λάβει χώρα, στο χώρο του Orange Grove, (Βασιλέως Κωνσταντίνου 5-7), ο δεύτερος Διαγωνισμός Pitching «TheSqueeze».

Κατά τη διάρκεια του «TheSqueeze», 8 επιλεγμένα startups του OrangeGrove θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στην κριτική επιτροπή. Τα 2 καλύτερα startups θα λάβουν αντίστοιχα 15.000 και 10.000 ευρώ ως χρηματοδότηση για την επιχείρησή τους.

Οι ομάδες που θα παρουσιαστούν στο OrangeGrove, επιλέχθηκαν από την επιτροπή επιλογής του OrangeGrove, η οποία αποτελείται από στελέχη των χορηγών, συνεργάτες και υποστηρικτές της πρωτοβουλίας της Ολλανδικής πρεσβείας.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Πρόσκληση σε δημιουργούς για υποβολή ταινιών μικρού μήκους γαστρονομικού ενδιαφέροντος για το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου της Αθήνας (AICFF) στο πλαίσιο των "Ημερών Γαστρονομίας" στις 22, 23 & 24 Μαΐου 2015 στο Μουσείο Μπενάκη

Το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου της Αθήνας (AICFF)  θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των "Ημερών Γαστρονομίας" στις 22, 23 & 24 Μαΐου 2015 στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138. 

Οι διοργανωτές προσκαλούν δημιουργούς από όλη την Ελλάδα να υποβάλλουν ταινία μικρού μήκους γαστρονομικού ενδιαφέροντος (διάρκειας έως 40') σε ψηφιακή μορφή (πχ. avi, mpeg4, mov), έως τις 30 Απριλίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες  και http://και http:// http://www.imeres-gastronomias.gr

 

Δυνατότητα υποβολής συμμετοχών στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ:http://www.imeres-gastronomias.gr/aicff/submission.html

 

 

 

 

 

 

 

Μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων των φοιτητών της ΑΣΚΤ στον 1ο διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων που διοργανώνει η ΔΑΣΤΑ.

Η «Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας» σε συνεργασία με τη «Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας» της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, διοργανώνει τον 1ο διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές της Σχολής να διατυπώσουν και να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα. Τα επιχειρηματικά σχέδια που θα κατατεθούν από τους φοιτητές, θα αξιολογηθούν από Ειδική Επιτροπή με βάση την καινοτομία της ιδέας, την καλλιτεχνική και την πολιτιστική της διάσταση , την πληρότητα της περιγραφής και τη δυνατότητα μετεξέλιξής της σε βιώσιμη δραστηριότητα .

 

Όροι Συμμετοχής και προθεσμία υποβολής

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενεργοί φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες), χωρίς περιορισμό ως προς το θεματικό πεδίο της επιχειρηματικής ιδέας. 

Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μεμονωμένα ή σε ομάδες (μέχρι πέντε άτομα) ενώ ένα μέλος θα δηλωθεί ως συντονιστής και εκπρόσωπος της ομάδας.

Η δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό θα γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dasta@asfa.grμέχρι και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, με την αποστολή του εντύπου υποβολής του επιχειρηματικού σχεδίου .

Κριτήρια αξιολόγησης

  • Η καινοτομία της ιδέας.
  • Η πληρότητα περιγραφής.
  • Η καλλιτεχνική και η  πολιτιστική  διάσταση της ιδέας.
  • Η δυνατότητα μετεξέλιξής της σε βιώσιμη δραστηριότητα.

 

Βραβεία

Οι φοιτητές που θα καταθέσουν την πρόταση που θα αξιολογηθεί ως επικρατέστερη από την Ειδική Επιτροπή, θα έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν για έξι μήνες στο πρόγραμμα OrangeGrove που υλοποιεί η Ολλανδική Πρεσβεία και το οποίο προσφέρει υποστήριξη σε νέους που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση.

Tα τρία καλύτερα επιχειρηματικά σχέδια θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί από τη ΔΑΣΤΑ.

 

Λοιποί όροι

Όλες οι επιχειρηματικές ιδέες και σχέδια θα αντιμετωπισθούν πλήρως εμπιστευτικά σε όλα τα στάδια του διαγωνισμού.

 

Κείμενο Προκήρυξης

Έντυπο Υποβολής Πρότασης

 

Πληροφορίες : Γραφείο ΔΑΣΤΑ

Τηλ : 2103897157

Mail : dasta@asfa.gr

 

First Previous  Εμφάνισε 1 από 25 σελίδες   Next Last