Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

  

 

 

 

  

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (04/08/2015)

Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ της ΑΣΚΤ ανακοινώνει ότι ο μη κερδοσκοπικός/μη κυβερνητικός οργανισμός  Industry Disruptors Game Changers με τη στήριξη του Παγκόσμιου Δικτύου Επιχειρηματικότητας (GEN) διοργανώνουν τους παρακάτω διεθνείς διαγωνισμούς καινοτομίας:

1.      Creative Business Cup: Είναι το πρωτάθλημα δημιουργικής επιχειρηματικότητας το οποίο διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα το σε συνεργασία με το Center for Culture and Experience Economy, CKO στην Κοπεγχάγη με στόχο την ανάδειξη δημιουργικών ιδεών και την ενδυνάμωση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα των δημιουργικών βιομηχανιών. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διεθνή Τελικό που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-19 Νοεμβρίου στην Κοπεγχάγη, με την συμμετοχή 400 επενδυτών μελών του δικτύου EuropeanBusinessAngelsNetwork, και να διαγωνιστεί ανάμεσα σε 63 χώρες, κερδίζοντας όχι μόνο διεθνή αναγνωρισιμότητα, αλλά και σημαντικά έπαθλα και υπηρεσίες.   Ο διαγωνισμός αφορά ταλαντούχους επιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες στους εξής τομείς: 

 • Σχέδιο
 • Αρχιτεκτονική
 • Παραγωγή περιεχομένου
 • Διαφήμιση
 • Βιβλία/ Τύπος
 • Μουσική
 • Φιλμ και video
 • Τέχνη και Χειροτεχνία
 • Ραδιόφωνο και Τηλεόραση
 • Ψυχαγωγικά Πάρκα & Ζωντανές Σκηνές
 • Γαστρονομία
 • Δραστηριότητες αναψυχής  

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

2.     Get in the Ring: Διοργανώνεται για 4η χρονιά στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Erasmus Centre for Entrepreneurship. Startups από όλο τον κόσμο διαγωνίζονται σε ένα «ring καινοτομίας» με επίκεντρο την έμπνευση, τη δικτύωση και τις επενδύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

3.     Future Agro Challenge: Είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα για τους πρωτοπόρους, οραματιστές και ηγέτες που θέλουν να αλλάξουν την καθημερινή μας ζωή με επίκεντρο την αγροτική παραγωγή, τη διατροφή και έναν νέο τρόπο ζωής.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

4.     Clean Tech Open Global Ideas Με επίκεντρο την ενέργεια και τις καθαρές τεχνολογίες, ο διαγωνισμός διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά φέτος, σε συνεργασία με τον επιταχυντή CleanTech Open, Silicon Valley. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Από 1 έως 4 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων οι Industry Disruptors Game Changers με τη στήριξη του Παγκόσμιου Δικτύου Επιχειρηματικότητας (GEN) καλούν το ελληνικό και παγκόσμιο επιχειρηματικό οικοσύστημα να συμμετέχει στο Disrupt Startup ScaleUP  “EntrepreneurshipUnder Siege για ένα τετραήμερο στο οποίο η παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα θα έχει τα μάτια της στραμμένα στην Αθήνα.

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει ομιλητές, επενδυτές, funds, angel investors καιstartups από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές που έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους είναι ο Jeff Hoffman, Ιδρυτής της Priceline, ο Ali SabanciΙδρυτής της Pegasus Airlines, ο Trevor Parsons συν-Ιδρυτής της Logentries, PhD Chief Scientist, ο Patrick OSullivan IBM STSM &Chief Architect, Innovation & Development, IBM Ireland Lab και η KavitaShukla, Ιδρυτής της Fenugreen.

Παράλληλα με τους τελικούς των διαγωνισμών. θα πραγματοποιηθεί σειρά δράσεων, όπως διαδραστικά workshops masterclassesB2B συναντήσεις, συζητήσεις σε πάνελ, “speed-dating” (investors – startups), ενώ όλο το τετραήμερο θα πλαισιώνεται από μουσικό & ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Πληροφορίες για όλη την εκδήλωση θα βρείτε εδώ

επιστροφή