Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ
Διαδρομή: Αρχική Σελίδα » Νέα »

Θερινό Σχολείο της Δ.Α.ΣΤΑ. του Ιονίου Πανεπιστημίου, 9 - 14 Ιουλίου 2012, Κέρκυρα (06/06/2012)

 Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μ.Κ.Ε.) του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνουν Θερινό Σχολείο με θέμα "Επιχειρηματικός Σχεδιασμός Ερευνητικής Καινοτομίας" που θα διεξαχθεί 9 - 14 Ιουλίου 2012, στην Κέρκυρα.

Το θερινό σχολείο έχει ως κύριο στόχο την ανάδειξη της διαδικασίας παραγωγής ολοκληρωμένων καινοτομικών ιδεών/ πρακτικών/ προϊόντων/ υπηρεσιών που προκύπτουν από ερευνητική εργασία μέσω εργαλείων και μεθόδων επιχειρηματικού σχεδιασμού. Θα περιλαμβάνει πέρα από θεωρητικές διαλέξεις, αναλύσεις πραγματικών επιχειρήσεων (case studies), επιχειρηματικά παίγνια, εργαστηριακές ασκήσεις και άλλες ομαδικές δραστηριότητες. Οι συμμετέχοντες φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να εργαστούν σε ερευνητικό επίπεδο και εν τέλει να συνεργαστούν για το σχεδιασμό της δικής τους καινοτομίας. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα οργανωθούν σε ομάδες και θα κληθούν να σχεδιάσουν επιχειρηματικά τη δική τους καινοτομική ιδέα. Οι τρεις καλύτερες ομάδες θα βραβευθούν στο τέλος του θερινού σχολείου.

Το θερινό σχολείο δεν περιλαμβάνει δίδακτρα. Οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν δωρεάν στη φοιτητική εστία του Ιονίου Πανεπιστημίου. Θα τους παρέχεται καθημερινά ένα γεύμα δωρεάν.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 15/06/2012.

Πρόσκληση

Αίτηση Συμμετοχής

 

επιστροφή