Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ
Διαδρομή: Αρχική Σελίδα » Νέα »

Ορθή Επανάληψη: Φεστιβάλ της Δ.Α.ΣΤΑ. του Ιονίου Πανεπιστημίου, 9 - 14 Ιουλίου 2012, Κέρκυρα (13/06/2012)

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ με θέμα «Σπουδάζω – Καινοτομώ – Επιχειρώ» που θα διεξαχθεί από 9 έως 13 Ιουλίου 2012, στην Κέρκυρα.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ είναι ανοικτές στο κοινό. Αλλά, λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου χώρου, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές (συμπεριλαμβανομένου μεταπτυχιακών και υποψηφίων διδακτόρων) καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Το φεστιβάλ απευθύνεται, κυρίως, στους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, αλλά είναι δυνατό να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής και φοιτητές άλλων Ιδρυμάτων. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 20/06/2012.

Επισημαίνεται πως το φεστιβάλ θα γίνει στη θέση του θερινού σχολείου που είχε ανακοινωθεί για την ίδια εβδομάδα. Σας παρακαλώ πολύ να ανανεώσετε την τυχόν ανάρτηση στο siteσας και να βάλετε το ακόλουθο υστερόγραφο ώστε να αποφευχθεί κάθε παρανόηση.

ΥΓ. Το φεστιβάλ θα γίνει στη θέση του θερινού σχολείου που είχε ανακοινωθεί για την ίδια εβδομάδα. Η Δ.Α.ΣΤΑ. Ι.Π. αποφάσισε να διευρύνει τη θεματολογία των εκδηλώσεων και να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα πλέγμα δράσεων που να αναδεικνύουν τις διεξόδους και ευκαιρίες των φοιτητών/ μελλοντικών αποφοίτων για περαιτέρω σπουδές, καινοτόμα επιχειρηματικότητα και απασχόληση και σταδιοδρομία.  

Πρόσκληση

Αίτηση Συμμετοχής

επιστροφή