Κυριακή 31 Μαΐου 2020
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Διδακτική, Παιδαγωγική και Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών" 8-10/12/2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 

 

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διδακτική, Παιδαγωγική και Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών» του ΤΕΙ ΑΜΘ (http://msc.diped.teiemt.gr) διοργανώνει το 1ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Διδακτικής, Παιδαγωγικής και Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Καβάλας, στους χώρους του ΤΕΙ ΑΜΘ.

 

Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση σύγχρονων προσεγγίσεων στην εκπαιδευτική πράξη, καθώς επίσης και η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών σε θέματα διδακτικής και αξιοποίησης των τεχνολογιών της πληροφορικής και των επικοινωνιών ως μέσο ενίσχυσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

 

Απευθύνεται σε: Εκπαιδευτικούς Προσχολικής Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης, Μέλη ΔΕΠ και ΕΠ των ΑΕΙ, Ερευνητές της Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτές Ενηλίκων, Υποψήφιους Διδάκτορες και Διδάκτορες, Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Φίλους της Εκπαίδευσης.

 

Οι θεματικοί άξονες του συνεδρίου είναι τέσσερις:

1.       Διδακτική και Σύγχρονες Διδακτικές Καταστάσεις,

2.       Διδακτική και Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών,

3.       Γενικά Θέματα Διδακτικής και

4.       Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών και Γενικά Επιστημονικά Θέματα.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούνται εισηγήσεις που να αφορούν έναν ή/και περισσότερους από τους προαναφερόμενους θεματικούς άξονες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα είδη και τις προδιαγραφές των εργασιών, τους θεματικούς άξονες, τις καταληκτικές ημερομηνίες και γενικότερα για τη δομή και την οργάνωση του συνεδρίου, παρέχονται στην ιστοσελίδα του https://conf.diped.teiemt.gr ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ηλεκτρονική διεύθυνση confdiped@teiemt.gr.

 

επιστροφή