Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εργαστήριο με αντικείμενο την Performance με την διεθνή ομάδα "You are" από την Κολωνία για φοιτητές του Εικαστικού Τμήματος ΑΣΚΤ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εργαστήριο με αντικείμενο την Performance με την διεθνή ομάδα "You are" από την Κολωνία για φοιτητές του Εικαστικού Τμήματος ΑΣΚΤ

Για περισσότερες πληροφορίες  πατήστε εδώ

Στείλτε αίτημα συμμετοχής  στο youareperformance@gmail.com έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

 

 

Ενημερωτική εκδήλωση (info-session) με θέμα το ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας καλλιτεχνών και επαγγελματιών του πολιτισμού i-Portunus | 17 Ιουλίου 2019

Το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας, που υπάγεται στο Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. του ΥΠΠΟΑ, σας ενημερώνει ότι διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση (info-session) με θέμα το ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας καλλιτεχνών και επαγγελματιών του πολιτισμού,

 

i-Portunus

 

αύριοΤετάρτη 17 Ιουλίου 2019, ώρα 10 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου(Ποσειδώνος 28).

 

Στη συνάντηση εργασίας θα μιλήσει η ειδική εμπειρογνώμονας της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευση, Νεολαία, Αθλητισμός και Πολιτισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG EAC)  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Ελένη Σκίκου.

 

Η εισήγηση θα γίνει στα Αγγλικά.

 

Το i-Portunus είναι μια πρωτοβουλία που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο να βοηθήσει καλλιτέχνες και επαγγελματίες του πολιτισμού να εκμεταλλευτούν βραχυπρόθεσμες και ευέλικτες διασυνοριακές ευκαιρίες: να μετακινηθούν από ευρωπαϊκή χώρα σε ευρωπαϊκή χώρα, να αναπτύξουν διεθνείς συνεργασίες και ακροατήρια και να επωφεληθούν -αλλά και να συνεισφέρουν- στα διαφορετικά πολιτισμικά οικοσυστήματα της Ευρώπης. Πρόκειται για το αντίστοιχο Erasmus+ του πολιτιστικού τομέα.

 

​Το i-Portunus βρίσκεται ακόμη σε πιλοτική φάση. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι δύο πρώτες προσκλήσεις και αναμένεται η τρίτη και τελευταία για το 2019, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Δυνατότητα συμμετοχής σε αυτό έχουν φυσικά πρόσωπα, που σχετίζονται με τον καλλιτεχνικό χώρο, τα οποία ζουν και εργάζονται σε κάποια από τις χώρες που υπάγονται στο Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη. 


Με εκτίμηση, 

Η ομάδα του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας.

 


Γραφείο "Δημιουργική Ευρώπη"                                          Creative Europe Desk Greece

Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης                                         Directorate of International Relations

Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης    and European Union

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού                              Ministry of Culture and Sports

 Νικηταρά 1, ΤΚ 106 78 Αθήνα                                     1,Nikitara str. 106 78 Athens/Greece  


Τηλ/Tel: + 30 2103313848/2103230894/2103810366/2103810348                                                                                        

Visit: Creative Europe

Find us on facebook

Open Call for Art and Technology Residency Programme in Athens, Belgrade and Istanbul

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ 2019

logo_g

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Πατησίων 42, 106 82 Αθήνα

Τηλ.: 210.3897 159

career@asfa.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρ. πρ. 2494/ 5-07-2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ MOTOROILHELLAS

2019

ΣΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

 

Στις 4 Ιουλίου 2019 συνεδρίασε Επιτροπή Αξιολόγησης των κατατεθειμένων φακέλων (εικαστικών έργων και δικαιολογητικών) εννιά (9) πτυχιούχων του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ., προκειμένου να επιλέξει τον υποψήφιο στον οποίο θα χορηγηθεί υποτροφία ποσού 12.000€ για φοίτηση διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους σε πρόγραμμα εικαστικών τεχνών πανεπιστημίου του εξωτερικού, καθώς την χορήγηση των ποσών των 4.000€ και 2.000€ αντίστοιχα στον δεύτερο και τρίτο κατά σειρά επιλεγμένο από την επιτροπή αξιολόγησης υποψήφιο, ως επιβράβευση αυτών.

 

Η Πενταμελής Επιτροπή προέβη στην αξιολόγηση των εικαστικών έργων των υποψηφίων, βάσει της οποίας ανακοινώνεται ο πρώτος κατά σειρά αξιολόγησης επιλεχθείς υπότροφος:    

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

Οι βραβευθέντες που θα λάβουν την χρηματική επιβράβευση είναι οι: 

1. ΑΙΜΙΛΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 

2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΥΛΟΥ

 

 

 

Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή | Θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στο νέο Μουσείο

Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

 

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή (ΙΒΕΓ) προσφέρει σε νέους ηλικίας 18 έως 35 ετών τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στο νέο Μουσείο του στην Αθήνα που θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό τον Οκτώβριο 2019.

Οι θέσεις αμειβόμενης πρακτικής είναι στο σύνολο πέντε (5). Η πρακτική άσκηση θα αρχίσει στις 2.9.2019 και θα λήξει στις 13.9.2020. Το ωράριο απασχόλησης θα είναι 40 ώρες εβδομαδιαία/5 ημέρες ή 6 ημέρες/κυλιόμενο ωράριο (περιλαμβάνει και Σαββατοκύριακα).

Το πρόγραμμα αφορά στην πρακτική άσκηση στο τμήμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών του Μουσείου Αθηνών του ΙΒΕΓ (υποδοχή, πληροφορίες, οργάνωση εκδηλώσεων, εργαστηρίων, σχολικών επισκέψεων, ξεναγήσεων, εποπτεία εκθεσιακών χώρων κλπ.), μέσα από το οποίο, οι ασκούμενοι που θα έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν, μεταξύ άλλων, δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας, προσαρμοστικότητας και οργάνωσης, και να εντρυφήσουν στις δομές και στους μηχανισμούς λειτουργίας ενός πολιτιστικού φορέα παγκόσμιας φήμης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας το βιογραφικό σημείωμά τους μαζί με ένα σύντομο συνοδευτικό στο οποίο θα εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους θα επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στο ΙΒΕΓ, καθώς και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη συνέχεια, στην ηλεκτρονική διεύθυνση internships@goulandris.grέως τις 18 Ιουλίου 2019 16:00 μ.μ.(ώρα Ελλάδος).  

Κατά την αξιολόγηση θα προτιμηθούν φοιτητές και απόφοιτοι των εξής σπουδαστικών πεδίων: Εικαστικές σπουδές, Ιστορία της Τέχνης, Πολιτιστική Διαχείριση, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Αρχιτεκτονική, Marketing/ Επικοινωνία.

Προϋποθέσεις & Δικαιολογητικά

  • Οι θέσεις είναι ανοικτές σε νέους και νέες από 18 έως 35 ετών με δικαίωμα εργασίας στην Ελλάδα.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).
  • Ολοκληρωμένη υποχρεωτική εκπαίδευση.
  • Πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2. Η σχετική πιστοποίηση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά μαζί με την εκδήλωση ενδιαφέροντος και το βιογραφικό σημείωμα. Η γνώση δεύτερης και τρίτης γλώσσας – η οποία πρέπει να αποδεικνύεται από σχετική πιστοποίηση – θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.
  • Βεβαίωση Τμήματος ή Σχολής από την οποία προκύπτει η φοιτητική ή σπουδαστική ιδιότητα συνοδευόμενη από αναλυτική βαθμολογία.
  • Πτυχίο πανεπιστημίου ή τίτλο σπουδών από μεταλυκειακή επαγγελματική σχολή που απαιτεί τουλάχιστον τριετή φοίτηση, ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.  

Κατόπιν παραλαβής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μετά των σχετικών δικαιολογητικών, και ενδελεχούς αξιολόγησης αυτών, το Ίδρυμα θα καλέσει σε συνέντευξη όσους υποψηφίους εκτιμά, κατά την απόλυτη κρίση του, ότι πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

Το σύνολο της σχετικής με το παρόν Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης αλληλογραφίας (τυχόν πληροφοριών ή/και διευκρινήσεων συμπεριλαμβανομένων) θα πραγματοποιείται μόνο εγγράφως, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης internships@goulandris.gr

 

**********************

Ανοιχτό Κάλεσμα Φωτογράφων ΑNIMART | Ιούλιος 2019 | Ύδρα

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

First Previous  Εμφάνισε 1 από 200 σελίδες   Next Last