Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

Δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό σχεδίου Fashion Design Project

Η 22η Athens Xclusive Designers Week θα πραγματοποιηθεί 19-22 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο

Η οργάνωση μας, σας προσκαλεί στα shows και παράλληλα στο FASHION DESIGN PROJECT που διοργανώνει.

 

Το Fashion Design Projectείναι το καθιερωμένο παράλληλο δρώμενο της διοργάνωσης AXDW, με στόχο την ανακάλυψη και προώθηση νέων σχεδιαστικών ταλέντων στην Ελλάδα.

Το Fashion Design Project είναι ένας διαγωνισμός σχεδίου που θα δώσει την ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο διαγωνιζόμενο να κάνει το επαγγελματικό ντεμπούτο του στην μόδα και να διαγωνιστεί ανάμεσα σε τελειόφοιτους σπουδαστές μόδας στα New Designers Awards της επόμενης διοργάνωσης.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει. Όσοι θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στο http://axdw.gr/fdp της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης και στη συνέχεια κατόπιν επιβεβαίωσης από την AXDW θα ενημερωθείτε για τη συγκεκριμένη ώρα και μέρα.  

 

Ο νικητής ψηφίζεται από το κοινό μέσω της επίσημης σελίδας της AXDW στο Facebook, όπου έχουν αναρτηθεί τα διαγωνιζόμενα σχέδια και η ψηφοφορία διαρκεί έναν μήνα!

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Κα Σαβίνα Παπάζογλου, είτε μέσω email στο design@axdw.gr , είτε μέσω τηλεφώνου στο  T: +30 2109211013-4, F: +30 2109211015, M: +306930900960.

επιστροφή