Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week | Υποβολή αιτήσεων ως 16 Φεβρουαρίου 2018

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων Νέων Σχεδιαστών για τα New Designers Awardsτης 23ης Athens Xclusive Designers Week.

 

Η Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week,  η μακροβιότερη διοργάνωση στο χώρο της Ελληνικής μόδας, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη υποβολής αιτήσεων για το θεσμοθετημένο διαγωνισμό Νέων Σχεδιαστών, New Designers Awards, στο πλαίσιο της 23ης διοργάνωσής της που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο, για την παρουσίαση των συλλογώνΦθινόπωρο-Χειμώνας 2018-19. Μέσα από την πολυετή δραστηριοποίησή της, η Athens Xclusive Designers Weekέχει αναδείξει και έχει βραβεύσει μια πληθώρα ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων νέων σχεδιαστών μόδας, πολλοί από τους οποίους έχουν καταφέρει στη συνέχεια να χτίσουν μία αξιόλογη παρουσία στον τομέα της μόδας. Η 23η Athens Xclusive Designers Weekδίνει για ακόμα μία φορά το βήμα και την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν τις συλλογές τους, να διαγωνιστούν για σημαντικά βραβεία και ουσιαστικά να ενταχθούν ενεργά στο χώρο της μόδας.

 

Οι νέοι δημιουργοί που θα συμμετέχουν στα New Designers Awards,θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια επίδειξη μόδας υψηλών προδιαγραφών παραγωγής και καλλιτεχνικής επιμέλειας και να διαγωνιστούν για τα βραβεία Best Catwalk, Best Trendsetterκαι Best New Designer, εξασφαλίζοντας σημαντικά έπαθλα για την μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία καθώς και την εξέλιξη τους.

Παράλληλα, μέσω του δικτύου της Athens Xclusive Designers Week, οι συμμετέχοντες σχεδιαστές θα έρθουν σε επαφή με σημαντικούς φορείς του χώρου της μόδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, buyers, showrooms, ξένα fashion weeksκαι δημοσιογράφους. Η ανάδειξη των νικητών, όπως κάθε σεζόν, θα διεξαχθεί με ψηφοφορία των μελών μιας κριτικής επιτροπής, αποτελούμενης από επιχειρηματίες του χώρου της ένδυσης, δημοσιογράφους και καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι σχεδιαστές πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Σχεδίου Μόδας και να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με δικό τους fashion labelέως 2 χρόνια.

Ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας: Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

 

Παραμένω στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες,

Ευχαριστώ,

Anna Lapardhaja

Designer & Brand Relations Manager

Description: 2nd axdw key visual

Dion. Areopagitou & 2 Syggrou Ave., 11742, Athens, Greece

T: +30 2109211013-4,F: +30 2109211015, M: +30 693 2450350

W: www.axdw.gr

 

επιστροφή