Τρίτη 22 Ιουνίου 2021
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή φοιτητών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών σε εικαστικό Διαγωνισμό αφίσας για το 6ο Διεθνές φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου 2020

 
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή φοιτητών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών
σε εικαστικό Διαγωνισμό αφίσας για το 6ο Διεθνές φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου 2020
 
 
Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας διοργανώνει για 6η χρονιά το Διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου που διεξάγεται κάθε χρόνο το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου σε 8 πόλεις της Πελοποννήσου με επίκεντρο την Καλαμάτα.
 
Καλούμε τους φοιτητές να φιλοτεχνήσουν την αφίσα για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου. Η επιλογή θα γίνει από την οργανωτική και καλλιτεχνική επιτροπή του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά σε κλίμακα Α3, 300 dpi, μέχρι 30 Ιουλίου 2019 .
 
Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να προτείνει ένα πρωτότυπο έργο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, με ελεύθερο θέμα και θα πρέπει να εμπεριέχει το τίτλο « 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου» και την ημερομηνία «17- 26 Ιανουαρίου 2020», σε ξεχωριστό layer (vector).
 
 
Οι είκοσι καλύτερες προτάσεις θα εκτεθούν σε δημόσιο χώρο κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ δηλαδή από 17 έως 26 Ιανουαρίου 2020.
 
Ο δημιουργός και νικητής της αφίσας θα φιλοξενηθεί για 3 μέρες στην Καλαμάτα κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ.
 
Οι προτάσεις θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο info@peloponnisosdocfestival.com έως και 30 Ιουλίου 2019, αναγράφοντας στο θέμα «διαγωνισμός αφίσας 2020». Για πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.peloponnisosdocfestival.com
επιστροφή