Τρίτη 22 Ιουνίου 2021
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

Η ARTWORKS διοργανώνει εργαστήριο για την προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών Τετάρτη 04/12 και ώρα 13:00-15:30 στην Α.Σ.Κ.Τ.

 Η ARTWORKS διοργανώνει την Τετάρτη 04/12 και ώρα 13:00-15:30 στο Αμφιθέατρο της Νέας Βιβλιοθήκης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, εργαστήριο για την προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών (προστασία, χρήση και εκμετάλλευση των δικαιωμάτων). Το εργαστήριο θα διεξαχθεί από τη Μαρίνα Μαρκέλλου.  Η Μαρίνα Μαρκέλλου είναι Δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής, Postdoc Research Associate στον Δημόκριτο, καθώς και εντεταλμένη διδασκαλίας στο Τμήμα Μέσων, Επικοινωνίας και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

 

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να προσέλθουν στο Αμφιθέατρο τη μέρα και ώρα που υποδεικνύονται.

 

Τετάρτη 4/12, 13:00-15:30 @Αμφιθέατρο Νέας Βιβλιοθήκης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256

 

Η ARTWORKSσυστάθηκε το 2017 από τις Μαρίλη Κωνσταντινοπούλου και Δήμητρα Νικολού με ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Σκοπός της είναι να αποτελέσει γόνιμο πεδίο δράσης για τους Έλληνες καλλιτέχνες. Κεντρική της δραστηριότητα συνιστά το Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (SNFArtistFellowshipProgram), μέσα από το οποίο απονέμει χρηματικά βραβεία σε καλλιτέχνες για την ηθική και υλική αμοιβή τους, καθώς και για την αναγνώριση και επιδοκιμασία των ατομικών ικανοτήτων τους. Παράλληλα, ενθαρρύνει την επαγγελματική τους εξέλιξη υποστηρίζοντας το έργο και την πορεία τους τους μέσα από συνεργασίες  με την ευρύτερη πολιτιστική κοινότητα, εγχωρίως και διεθνώς. Μέχρι σήμερα από το Πρόγραμμα έχουν ενισχυθεί 140 άτομα (εικαστικοί, κινηματογραφιστές, χορευτές/χορογράφοι, επιμελητές εικαστικών εκθέσεων).

επιστροφή