Τρίτη 22 Ιουνίου 2021
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Α.Σ.Κ.Τ. ΣΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΣΚΤ

logo_g

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Πατησίων 42, 106 82 Αθήνα

Τηλ.  210.3897 159

career@asfa.gr

       www.dasta.asfa.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2019

Αρ. πρωτ.: 4694

 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή τελειοφοίτωνφοιτητών σε εικαστικό Διαγωνισμό σε συνεργασία του Γραφείου Διασύνδεσης της ΑΣΚΤ και της «Εθνικής Ασφαλιστικής» για τους φοιτητές της

Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Αθήνα)

 

Η «Εθνική Ασφαλιστική» διαθέτει τον χώρο τέχνης  εντός της στοάς Κοραή στην Αθήνα «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκθεση εικαστικών έργων τελειοφοίτων φοιτητών (φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει και το τέταρτο έτος σπουδών) της ΑΣΚΤ, κατόπιν διαγωνισμού που θα διενεργηθεί σε δύο φάσεις.

 

Στην πρώτη φάση επιτροπή αξιολόγησης απαρτιζόμενη από μέλη ΔΕΠ της ΑΣΚΤ θα επιλέξει 25 έργα  (18-20 έργα ζωγραφικής και 5-7 γλυπτικής), τα οποία και θα εκτεθούν στην  «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» για ένα μήνα (Μάρτιο 2020). Οι 25 φοιτητές που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στην έκθεση θα υπογράψουν συμφωνητικό με την Εθνική Ασφαλιστική.

 

Στην δεύτερη φάση, και συγκεκριμένα την ημέρα των εγκαινίων επιτροπή αξιολόγησης απαρτιζόμενη από μέλη επιλογής της Εθνικής Ασφαλιστικής θα επιλέξει τρία έργα τα οποία θα βραβευθούν με 3.000€, 2.000€ 1.000€ αντίστοιχα. Τα τρία βραβευθέντα έργα θα περιέλθουν στην ιδιοκτησία της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ τα υπόλοιπα θα επιστραφούν στους δημιουργούς.

 

Ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να καταθέσει ένα πρωτότυπο έργο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, είτε ζωγραφικής (μέγιστης διάστασης ως 100 πλάτος x 180 ύψος cm – τα έργα θα πρέπει να είναι έτοιμα προς ανάρτηση), είτε γλυπτικής (μέγιστης διάστασης ως 120 x 120 cm – ο δημιουργός αναλαμβάνει και την παροχή ανάλογου βάθρου στο οποίο θα εκτεθεί) με ελεύθερο θέμα στο Γραφείο Επιστατών στην οδό Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233, Αθήνα,  ως την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020.

 

Στο κατατιθέμενο έργο και συγκεκριμένα εσωτερικά της συσκευασίας αυτού, οι υποψήφιοι επικολλούν συμπληρωμένη αίτηση (πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την αίτηση) στην οποία αναγράφουν τα στοιχεία τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου, συνοδευόμενη από μία τυπωμένη φωτογραφία του έργου.

 

Ηαίτηση αυτή θα πρέπει να αποσταλεί ΚΑΙ ηλεκτρονικά και στο career@asfa.gr, ως τηνΔευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020. (παρακαλούμε διατηρήστε τον τύπο αρχείου word (.doc), συνοδευόμενη από μία ηλεκτρονική φωτογραφία του έργου (ως 2MB).

 

Εξωτερικά της συσκευασίας του έργου θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του διαγωνιζόμενου.

 

επιστροφή