Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

Ανακοίνωση για συμμετοχή καλλιτεχνών σε εικαστικές εκθέσεις σε χώρο τέχνης στην Αθήνα

Ανακοίνωση για συμμετοχή καλλιτεχνών σε εικαστικές εκθέσεις σε χώρο τέχνης στην Αθήνα

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ – COCKTAIL BAR & RESTAURANT -LIVE STAGE

 

Το A Liar Manστο Γκάζι είναι ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού που προσφέρει στον επισκέπτη εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγίας :εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, οινογνωσίες, εταιρικές εκδηλώσεις, cocktail bar & restaurant.

 

Στον χώρο μας οι καλλιτέχνες μπορούν να προβάλλουν το καλλιτεχνικό τους έργο  μέσω οργάνωσης εκθέσεων και προβολής αυτών στα μέσα μαζικής επικοινωνίας (ραδιόφωνο, ιστοσελίδες, έντυπα ) μέσω των χορηγών επικοινωνίας μας (15 χορηγοί επικοινωνίας).

 

Σχεδιασμός και οργάνωση  εμπορικών εκθέσεων  έργων  τέχνης- ζωγραφικής

 γλυπτικής  & φωτογραφίας.

 

Το A Liar Manκρύβει πίσω του μια ιστορία όχι μόνο γιατί στα 12 χρόνια παρουσίας του στην καρδιά της Αθήνας, έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο τουarty στέκι” για τις εκδηλώσεις του (περιοδικού Kamboom, πάρτι για τη συνεργασία της Μαρίνας Αμπράμοβιτς με το Μουσείο Μπενάκη, οινογνωσίες, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, εταιρικές εκδηλώσεις), αλλά και γιατί δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες. Το παλιό αθηναϊκό σπίτι στη Σωφρονίου στο Γκάζι που στεγάζει το A Liar Manέχει μεταμορφωθεί σε ένα χώρο που σου θυμίζει κάτι από την ξεγνοιασιά , την απλότητα και την διακριτική πολυτέλεια ενός κτίσματος σε κυκλαδίτικο νησί. Υπέροχοι πίνακες ζωγραφικής και όμορφες φωτογραφίες, πολύχρωμα ψηφιδωτά και έμφαση σε διακριτικές γωνιές που συνθέτουν ένα διακοσμητικό μοτίβο με θεατράλ διάθεση.

 

 Εταιρικές εκδηλώσεις

 

 

«A LIAR MAN»

Σωφρονίου 2

118 54 Γκάζι -Κεραμεικός

Αθήνα.

Τηλέφωνο:
21 0345 5656

 

 

επιστροφή