Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

  

 

 

 

  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών λειτουργεί ΜΟΝΟ κάθε Δευτέρα από τις 12:00 έως τις 16:00,

με την επικοινωνία να πραγματοποιείται μέσω e-mail αποστέλλοντας μήνυμα στο internship@asfa.gr ή τηλεφωνικώς στο 210-38-97-158.

Εφόσον ο/η αποστολέας είναι ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ/Η το e-mail να φέρει τον τίτλο "ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΠΡΟΣ ΓΠΑ" και στο περιεχόμενο να θέτει το ερώτημα του/ης.

Σημείωση ο όρος ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ/Η παραπέμπει ΜΟΝΟ στον/ην φοιτητή/τρια που συμμετείχε σε Ανακοίνωση Συμμετοχής σε Πρακτική Άσκηση, έχει λάβει Αριθμό Πρωτοκόλλου της Αίτησης του/ης και έχει εγκριθεί το αίτημα τους.

Το ερώτημα σας θα απαντηθεί εντός 48 ωρών

Αν ο αποστολέας του e-mail ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ  ο τίτλος του e-mail θα είναι "ΕΡΩΤΗΜΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣ ΓΠΑ" και στο περιεχόμενο να αναφέρεται το ονομοατεπώνυμο, ο Αριθμός Μητρώου και το κινητό και φυσικά το ερώτημα.

Το ερώτημα σας θα απαντηθεί εντός 48 ωρών

Εφόσον δεν είναι εφικτό να απαντηθεί το τηλεφώνημα σας αλλά επιθυμείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, παρακαλώ όπως αποστείλετε e-mail με τίτλο "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΠΑ" και περιεχόμενο το κινητό σας.

Εντός 48 ωρών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα λάβετε κλήση από το σταθερό 210 38 97 158. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρήσει και τα δύο τηλέφωνα στο κινητό σας.

 

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών