Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

  

 

 

 

  

Παράταση πρόσκλησης συμμετοχής για τους φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τoυ Πανελλήνιου Συνδέσμου Αιθουσών Τέχνης και του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου στο πλαίσιο της ArtAthina2020 (27/02/2020)

 

Παράταση πρόσκλησης συμμετοχής για τους φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τoυ Πανελλήνιου Συνδέσμου Αιθουσών Τέχνης και του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου στο πλαίσιο της ArtAthina2020


O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης και το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου υλοποιούν για τρίτη συνεχή χρονιά εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τη διαδρομή του έργου τέχνης, στο πλαίσιο της ArtAthinaκαι με τη συνδρομή της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Το πρόγραμμα προσκαλεί τους προπτυχιακούς φοιτητές του Tμήματος των Εικαστικών Τεχνών και του Tμήματος της Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης να γνωρίσουν από κοντά τη διαδρομή του έργου τέχνης, από την παραγωγή έως και την έκθεσή του, μέσα από μια ανταλλαγή ιδεών που πληροφορεί, εμπνέει και προετοιμάζει για την επαγγελματική εισαγωγή τους στον χώρο της τέχνης.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνίσταται σε:

  • Επτά (7) διπλές συναντήσεις, στα εργαστήρια καλλιτεχνών και, στη συνέχεια, στις αίθουσες τέχνης που τους εκπροσωπούν στην Αθήνα. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν επτά (7) Σάββατα την περίοδο Μάρτιος – Ιούνιος 2020.
  • Τρεις (3) ανεξάρτητες συναντήσεις, σε μορφή εργαστηρίων, με σκοπό α. την γνωριμία των συμμετεχόντων φοιτητών, β. την παρουσίαση των τρόπων ανάπτυξης των κοινωνικών/επαγγελματικών δικτύων τους και γ. τον σχεδιασμό της έκδοσης.
  • σύνθεση και έκδοση από τους φοιτητές ενός εντύπου με αρχειακό υλικό καταγραφής των δράσεων του προγράμματος.

Η παρουσίαση του εντύπου και μια ξεχωριστή́ ομιλία (talk) για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα αποτελέσουν μέρος του παράλληλου προγράμματος της Art Athina 2020.

Δηλώστε συμμετοχή στο education@art-athina.gr έως και την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020.

Στο e-mail θα πρέπει να υπάρχουν τα εξής στοιχεία:

  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Κατεύθυνση σπουδών
  3. Εξάμηνο φοίτησης
  4. Στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο & email)

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Δάφνη Πολίτη / Συντονισμός Εκπαιδευτικού Προγράμματος

education@art-athina.gr

www.art-athina.gr

 

επιστροφή
Όσες ανακοινώσεις δεν φέρουν το λογότυπο του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΣΚΤ, έχουν συνταχθεί από τον αντίστοιχο Φορέα, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου τους. Το Γραφείο Διασύνδεσης φροντίζει μόνο για την αναδημοσίευσή τους.