Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

  

 

 

 

  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19 (27/01/2021)

Aξιότιμες/οι κυρίες και κύριοι συμμετέχοντες,

                Όπως ήδη γνωρίζετε, κατά το χρονικό διάστημα της πανδημίας του COVID-19, πολλές από τις δραστηριότητες της καθημερινής μας ζωής έχουν ανασταλεί. Το Εργαστήριο Ανατομίας και Χειρουργικής Ανατομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σε συνεργασία με την Επιτροπή Υγείας του ΑΠΘ και την Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος (ΑΕΕ) διεξάγει έρευνα μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου σχετικά με την επίδραση της πανδημίας του COVID-19 στην τέλεση σωματικής δραστηριότητας.Στην έρευνα αυτή, καλείστε να συμμετέχετε και εσείς βοηθώντας τα μέγιστα στην καλύτερη κατανόηση της “νέας αυτής πραγματικότητας”.

                Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, ακαδημαϊκούς, υποψήφιους διδάκτορες, διοικητικό και λοιπό προσωπικό όπως και κάθε μέλος της Πανεπιστημιακής κοινότητας και αποτελείται από 33 ερωτήσεις γενικού (δημογραφικά στοιχεία) και ειδικού χαρακτήρα (ερωτήσεις σχετικές με την κατάσταση της υγείας και την ενασχόληση με τον αθλητισμό).Ο μέσος χρόνος συμπλήρωσής του δεν υπερβαίνει τα 5 λεπτά ενώ η μορφή του διασφαλίζει την ανωνυμία των συμμετεχόντων και το απόρρητο της πληροφορίας.

 

Link ερωτηματολογίου: https://forms.gle/cxmBYniAWfuU4osQ8

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο και τη συμβολή σας!

 

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Νάτσης

Διευθυντής-Καθηγητής Εργαστηρίου Ανατομίας & Χειρουργικής Ανατομίας

Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Α.Π.Θ.

Πρόεδρος Επιτροπής Υγείας Α.Π.Θ.

Συντονιστής του επιλεγόμενου μαθήματος «Αθλητιατρική»

Διευθυντής ΔΠΜΣ «Αθληση και Υγεία» με κατευθύνσεις την «Αθλητιατρική» και

την «Ασκηση και Υγεία»

Πρόεδρος Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος

email: natsis@auth.gr

 

 

επιστροφή
Όσες ανακοινώσεις δεν φέρουν το λογότυπο του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΣΚΤ, έχουν συνταχθεί από τον αντίστοιχο Φορέα, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου τους. Το Γραφείο Διασύνδεσης φροντίζει μόνο για την αναδημοσίευσή τους.