Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

Διαγωνισμός Δημιουργικού για την 3η Διεθνή Έκθεση Γούνας FUR EXCELLENCE IN ATHENS 2013 (07/06/2012)

 

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών (ΣΕΓ), μεταξύ 26 με 29 Μαρτίου 2013 πρόκειται να διοργανώσει στην Αθήνα, την 3η Διεθνή Έκθεση Γούνας FUR EXCELLENCE IN ATHENS 2013, International Fur Fair. Η Διεθνή Έκθεση Γούνας είναι ένα γεγονός στρατηγικής σημασίας για τη Βιομηχανία και τη Μόδα της Γούνας, σημείο συνάντησης αγοραστών και παραγωγών από όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της FUR EXCELLENCE IN ATHENS2013, International Fur Fair, διοργανώνουμε «Διαγωνισμό Δημιουργικού» με στόχο τη δημιουργία του Δημιουργικού για την FEA2013.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα προτεινόμενα σχέδια ηλεκτρονικά μέχρι τις 25  Ιουνίου 2012 στα Γραφεία του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» (helasfur@otenet.gr, info@furfairofathens.com ). Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΣΕΓ» θα επιλέξει το καλύτερο από αυτά το οποίο θα αποτελέσει και το δημιουργικό για την φετινή Έκθεση. Ως επιβράβευση ο δημιουργός θα λάβει χρηματικό έπαθλο, θα προβληθεί και θα διαφημιστεί στην Διεθνή Επικοινωνιακή Καμπάνια της FEA2013, που θα τρέξει στις ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία, Ευρώπη, Τουρκία, Κορέα, Καναδά, κλπ.

Για οποιαδήποτε πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον «Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών» στα τηλέφωνα 2467083380.

 

επιστροφή
Όσες ανακοινώσεις δεν φέρουν το λογότυπο του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΣΚΤ, έχουν συνταχθεί από τον αντίστοιχο Φορέα, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου τους. Το Γραφείο Διασύνδεσης φροντίζει μόνο για την αναδημοσίευσή τους.