Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

Εθελοντική εργασία για το Αιγαίο με στόχο τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς του - Διοργάνωση: Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (05/07/2012)

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

 

 

Αν μένεις σε κάποιο νησί του Αιγαίου και θέλεις να συμβάλλεις στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και πολιτιστικής κληρονομιάς του, τότε μπορείς να συμμετέχεις εθελοντικά στην ερευνητική Δράση του ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Οι  εθελοντές ακολουθώντας μεθοδολογία που θα τους παρουσιαστεί αναλυτικά θα κληθούν να συμβάλλουν στην αναγνώριση, περιγραφή και ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης νησιών του Αιγαίου όσον αφορά το φυσικό και το δομημένο περιβάλλον τους συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες (π.χ. χάρτες, διαγράμματα) μέσα από επιτόπια έρευνα και συνεντεύξεις με τους τοπικούς φορείς.

Στόχος των στοιχείων αυτών είναι ο κάθε εθελοντής αναλύοντας τα δεδομένα που θα συγκεντρώσει να σκιαγραφήσει το αναπτυξιακό προφίλ της περιοχής που μελετά εντοπίζοντας τα πλεονεκτήματα. τα μειονεκτήματα, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της.

Μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν σχετικό επιστημονικό υπόβαθρο και πραγματικό ενδιαφέρον για την αειφόρο ανάπτυξη των νησιών του Αιγαίου!

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Γεωργία Κίκου, Υπεύθυνη Προγράμματος ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΙΓΑΙΟ, 210 3225245 εσωτ. 116, aigaio@ellinikietairia.gr, www.egaio.gr

 

 

Γεωργία Κίκου

Γεωγράφος, Msc Περιβαλλοντολόγος

Υπεύθυνη Προγράμματος  ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Τηλ. 210-3225245 εσωτ. 116, fax: 210 3225240

aigaio@ellinikietairia.gr

www.egaio.gr, www.ellet.gr

 

επιστροφή
Όσες ανακοινώσεις δεν φέρουν το λογότυπο του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΣΚΤ, έχουν συνταχθεί από τον αντίστοιχο Φορέα, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου τους. Το Γραφείο Διασύνδεσης φροντίζει μόνο για την αναδημοσίευσή τους.