Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) - Υπόδειξη Ελλήνων υποψηφίων για το πρόγραμμα Marshall Memorial Fellowship του German Marshall Fund of the US για το 2013 (28/08/2012)

 

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία υπόδειξης Ελλήνων υποψηφίων για την επιλογή των υποτρόφων του προγράμματος Marshall Memorial Fellowship του German Marshall Fund of the US για το 2013. 

Προκειμένου να υποδείξετε κάποιο εξέχον ηγετικό πρόσωπο από τον χώρο σας, παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες που περιγράφονται στη συνέχεια:

  1. Μπορείτε να υποδείξετε μόνο ένα άτομο για το πρόγραμμα. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφίων λήγει την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.
  2. Το προτεινόμενο από εσάς άτομο θα πρέπει να πληροί τα γενικά κριτήρια επιλεξιμότητας. Κυρίως, παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι η ηλικία του κυμαίνεται μεταξύ 28 και 40 ετών, είναι Έλληνας/ίδα πολίτης, είναι διαθέσιμος/η να ταξιδέψει το 2013 για 3 εβδομάδες στις ΗΠΑ, και κατέχει ηγετική θέση στον επαγγελματικό του χώρο με δυνατότητα εξέλιξης. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε τον ιστοχώρο hαυτόhttp://www.gmfus.org/grants-fellowships/fellowship-programs/marshall-memorial-fellowship

Βήματα υποβολής:

  1. Συμπληρώστε την επισυναπτόμενη φόρμα υπόδειξης υποψηφίου.
  2. Αποστείλατε ηλεκτρονικά τη φόρμα στην κα Ελισάβετ Φωκά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση elizabeth@eliamep.gr έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.

Με την παραλαβή κάθε φόρμας υπόδειξης υποψηφίου θα αποστέλλεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Το ΕΛΙΑΜΕΠ θα επικοινωνεί με κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, με οδηγίες για την υποβολή της αίτησης. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας προς το πρόγραμμα MarshallMemorialFellowship.

Το Marshall Memorial Fellowship (MMF) είναι η ναυαρχίδα του προγράμματος διαμόρφωσης ηγεσίας του German Marshall Fund of the United States (GMF). Η υποτροφία παρέχει μια μοναδική ευκαιρία σε ηγετικές προσωπικότητες/στελέχη που (ότι σου πάει καλύτερα) βρίσκονται στο μέσο της σταδιοδρομίας τους, από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη να γνωρίσουν τις πολιτικές, τους θεσμούς, και τον πολιτισμό της άλλης πλευράς του Ατλαντικού. Το GMF απονέμει πάνω από 100 υποτροφίες κάθε έτος, στους καλύτερους και ικανότερους από όλα τα επαγγέλματα, συμπεριλαμβανομένων του χώρου της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των ΜΜΕ, και των μη κυβερνητικών οργανώσεων. Από τη θεσμοθέτησή του το 1982, το πρόγραμμα ΜΜF, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο αποτελούμενο από περισσότερους από 2000 υποτρόφους οι οποίοι παραμένουν ενεργοί μέσω ετησίων συνεδρίων, περιφερειακών συναντήσεων, διαδικτυακών επικοινωνιών, καθώς και με την εμπλοκή τους σε άλλους τομείς του προγράμματος GMF. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Υποτροφίες, παρακαλώ δείτε το επισυναπτόμενο σχετικό πληροφοριακό έγγραφο ή πιέστε hεδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Ελίσάβετ Φωκά, Συντονίστρια MMF για την Ελλάδα, στο 2107257122, ή elizabeth@eliamep.gr

 

--
Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ)
Hellenic Foundation for European & Foreign Policy (ELIAMEP)
Β.Σοφίας 49, Αθήνα 10676 - 49, Vas. Sofias, 10676 Athens, Greece

Μάθετε περισσότερα για το έργο μας - Επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.eliamep.gr και το ιστολόγιό μας http://blogs.eliamep.gr
Learn more about our work - Visit our website at www.eliamep.gr/en and our blog at http://blogs.eliamep.gr/en

Αν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών στείλετε κενό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@eliamep.gr
Should you wish to unsubscribe from our mailing list please send a blank message to unsubscribe@eliamep.gr

Tel. +30 210 7257 110, Fax +30 210 7257 114, E-mail eliamep@eliamep.gr

επιστροφή
Όσες ανακοινώσεις δεν φέρουν το λογότυπο του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΣΚΤ, έχουν συνταχθεί από τον αντίστοιχο Φορέα, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου τους. Το Γραφείο Διασύνδεσης φροντίζει μόνο για την αναδημοσίευσή τους.