Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

 

Ανοιχτός διαγωνισμός για νέους δημιουργούς "ZOOTROPECalling" στο CAMP - Λήξη προθεσμίας: 30 Νοεμβρίου 2012 (05/10/2012)

 

 

 

ZOOTROPECalling

Ανοιχτός διαγωνισμός για νέους δημιουργούς

Μετά το επιτυχημένο πρώτο του αφιερώμα στην κινούμενη εικόνα το ZOOTROPEκαλεί νέους videoartists, σκηνοθέτες και σπουδαστές κινηματογραφου, video, animationκαι digitalimageαπό την Ελλάδα και το εξωτερικό να καταθέσουν τις προτάσεις τους για να συμμετάσχουν στην ειδική ενότητα προβολών που θα συμπεριληφθεί στη δεύτερη διοργάνωση.

Η προθεσμια αποστολής έργων είναι η 30 Νοεμβρίου 2012. Το φιλμ μπορεί να είναι παλαιότερη ή νέα δουλειά του υποψηφίου. Το προτεινόμενο θέμα του διαγωνισμού είναι YoungmindsinactionRebuildingthefuture: το μέλλον, οι νέοι, η δράση, η αισιοδοξία, η αμφισβήτηση, η ανάγκη για δημιουργία, αναστοχασμό και αναδιάρθρωση αποτελούν μερικά από τα σημεία τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως βασικούς άξονες για το φιλμ τους.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλλουν το μικρού μήκους φιλμ ή animationμε το οποίο θα συμμετάσχουν σε μορφή .movή .aviμαζί με τις ακόλουθες πληροφορίες (Συνοπτική περιγραφή, Διάρκεια, Τίτλος, Συντελεστές, Όνοματεπώνυμο Δημιουργού, Κινητό Τηλέφωνο, Mail) στην παρακάτω διεύθυνση με την ένδειξη:

ΖΟΟΤROPECalling
Διαγωνισμός για νέους δημιουργούς στο CAMP!
CAMP Contemporary Art Meeting Point
Ευπόλιδος 4 & Απελλού 2
Πλ.Κοτζιά, 105 51 Αθήνα

ή και ηλεκτρονικά στο films@campoint.gr. Στο ίδιο mailμπορείτε να απευθυνθείτε για απορίες ή διευκρινίσεις.

Επιμέλεια ZOOTROPE:
Μαρία Λούκα, Πάνος Ξενάκης, Κίκα Κυριακάκου

ZOOTROPETumblr
Tohttp://zootropegr.tumblr.com/έχει στόχο να λειτουργήσει ως μια 24/7 ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ των φίλων, των επισκεπτών και των καλλιτεχνών τoυ ΖΟΟΤROPE. Στη σελίδα αυτή θα φιλοξενούνται βίντεο, προσχέδια, stills, links, ιστοσελίδες και κείμενα των καλλιτεχνών αλλά κι οι εντυπώσεις, φωτογραφίες, σχέδια και βίντεο που θα κάνουν Submitοι επισκέπτες και οι φίλοι τoυ project.

επιστροφή
Όσες ανακοινώσεις δεν φέρουν το λογότυπο του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΣΚΤ, έχουν συνταχθεί από τον αντίστοιχο Φορέα, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου τους. Το Γραφείο Διασύνδεσης φροντίζει μόνο για την αναδημοσίευσή τους.