Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

  

 

 

 

  

Ανοιχτό κάλεσμα στους Φοιτητές της ΑΣΚΤ για αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Post documenta: contemporary arts as territorial agencies (28/04/2020)

Ανοιχτό κάλεσμα στους Φοιτητές της ΑΣΚΤ για αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Post documenta: contemporary arts as territorial agencies

Οι φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών καλούνται να αιτηθούν συμμετοχής στο εκπαιδευτικό και ερευνητικό πρόγραμμα διαπολιτισμικής ανταλλαγής Post documenta: Contemporary Arts as Territorial Agencies μιας συνεργασίας της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και της Ακαδημίας Καλών Τεχνών Λειψίας (HGB), στο πλαίσιο του προγράμματος της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) Πανεπιστημιακές συνεργασίες με την Ελλάδα 2020 -2022.Το πρόγραμμα Post documenta: Contemporary Arts as Territorial Agencies είναι ένα εκπαιδευτικό και ερευνητικό πρόγραμμα διαπολιτισμικής ανταλλαγής ανάμεσα σε φοιτητές και ακαδημαϊκό προσωπικό της Ακαδημίας Καλών Τεχνών Λειψίας και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας. Στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο ανάμεσα στις δύο πόλεις, Αθήνα και Λειψία, που θα προάγει τις συνεργατικές πρακτικές και τον κριτικό διάλογο πάνω στις κοινές σύγχρονες προκλήσεις. Σχεδιασμένο σαν μια πλατφόρμα πειραματικής καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, έρευνας, παραγωγής και διάδοσης, το τριετές πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με εκπαιδευτικά ταξίδια, διαλέξεις, και εργαστήρια, μια διαδικτυακή ραδιοφωνική πλατφόρμα και μια σειρά εκθέσεων, εκδόσεων και δημόσιων εκδηλώσεων.

Η τελική επιλογή θα αποτελείται από δέκα φοιτητές της ΑΣΚΤ οι οποίοι και θα συμμετάσχουν στην πρώτη φάση του προγράμματος. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων Κυριακή 10 Μαΐου 2020. Λεπτομερείς πληροφορίες για την διαδικασία στα επισυναπτόμενα αρχεία.  

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΕΔΩ

επιστροφή
Όσες ανακοινώσεις δεν φέρουν το λογότυπο του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΣΚΤ, έχουν συνταχθεί από τον αντίστοιχο Φορέα, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου τους. Το Γραφείο Διασύνδεσης φροντίζει μόνο για την αναδημοσίευσή τους.